PRIDELOVALCI ZELENJAVE ZA UČINKOVITO SPREMLJANJE POREKLA

NatisniE-pošta

Pridelovalci zelenjave ter predstavniki zadrug in kmetijskih podjetij so se aprila 2017 zbrali na skupnem 46 13sestanku, kjer so izmenjali mnenja o problematiki na področju zelenjave in opozorili predvsem na nujno uvedbo masnih bilanc in učinkovito spremljanje porekla zelenjave, saj se pogosto uvožena zelenjava trži kot zelenjava s slovenskim poreklom. Pridelovalcem zelenjave v Sloveniji je nujno treba zagotoviti izenačene pogoje pri uporabi fitofarmacevtskih sredstev s pridelovalci držav, iz katerih zelenjavo uvažamo. Za vsako leto bi bilo treba izdelati oceno stroškov pridelave za posamezne vrste zelenjave. Govorili so tudi o organiziranosti pridelovalcev zelenjave. M. A.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij