PARTNERSKO KMETIJSTVO V BRKINIH

NatisniE-pošta

V Slovenski vasi je potekala konec junija okrogla miza ob zaključku projekta Partnersko kmetijstvo v Brkinih, 47 42ki je potekal od marca 2017 v okviru programa »Po kreativni poti do praktičnega znanja« ter spodbuja sodelovanje in prenos znanja med lokalnim prebivalstvom, prakso in univerzo. Projekt je potekal v sodelovanju študentov Filozofske fakultete, Ekonomske fakultete in Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Na okrogli mizi so predstavili rezultate projekta in skupaj z gosti in kmeti govorili o različnih možnostih partnerskega kmetovanja in podpornega okolja. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij