NOVA KMETIJSKA TRGOVINA V VIPAVI

NatisniE-pošta

V Vipavi je zadruga Vinakras Sežana v začetku junija 2017 odprla nov Agromarket Vipava, kjer je kupcem 47 38na voljo vse potrebno za področje sadjarstva, vinogradništva, živinoreje, poljedelstva in vrtičkarstva. Marjan Colja, direktor Kmetijske zadruge Vinakras, je ob otvoritvi nove trgovine v Vipavi povedal: »Čeprav nas večinoma poznajo po pridelavi in predelavi grozdja, zlasti Terana PTP, je trgovina pomemben prihodek naše zadruge. Poleg nove kmetijske trgovine v Vipavi imamo kmetijske trgovine še v Sežani, Komnu in na Kozini, v roku dveh let pa načrtujemo novo trgovino v Ilirski Bistrici.« Zadruga je vipavsko trgovino prevzela od Kmetijske zadruge Krpan iz Cerknice, ki je imela podobno ponudbo, od cerkniške zadruge pa je prevzela tudi vseh pet zaposlenih, je še pojasnil Colja. B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij