KZ MEDVODE PRAZNOVAL 70-LETNICO DELOVANJA

NatisniE-pošta

Kmetijska zadruga Medvode je konec novembra 2017 pripravila slovesnost ob praznovanju 70-letnice delovanja.48 14 Milan Sobočan, direktor KZ Medvode, je ob tem povedal: »Letošnje leto za našo zadrugo ni pomembno le zaradi praznovanja obletnice, ampak tudi zaradi dveh investicij. Marca smo odprli obnovljeno prodajalno v Vodicah. Po dveletnih pogovorih smo maja podpisali pogodbo za nakup nekdanje Mercatorjeve železnine v Medvodah. Po temeljiti prenovi, tako zunaj kot znotraj, smo njena vrata odprli konec novembra 2017.« Zadruga posluje uspešno ter je zaupanja in spoštovanja vredna partnerica. Za lokalno delovanje in vpetost v lokalno okolje je v letu 2017 prejela tudi občinsko priznanje, plaketo Občine Medvode.
B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij