TOPLJENO MASLO LOŠKIH MLEKARN

NatisniE-pošta

Loške mlekarne so konec leta 2017 obogatile svojo ponudbo z novim izdelkom 48 13– topljenim maslom, narejenim iz kuhanega surovega masla. Med kuhanjem se izločijo ogljikovi hidrati, laktoza in beljakovine, ostane le prečiščeno olje, brez nečistoč in primesi. Topljeno maslo je uporabno za pečenje in cvrtje, lahko je odlična priloga k testeninam in krompirju. Odličen je za izdelavo namazov, pripravo sladic, kruha in izdelkov iz kruha, lahko pa ga uporabite kot samostojen namaz.
Fotografija arhiv Loške zadruge

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij