E-TRGOVINA KGZ SLOGA KRANJ

NatisniE-pošta

K stalnemu napredku stremijo tudi v Kmetijsko-gozdarski zadrugi Sloga Kranj, zato po novem omogočajo tudi nakup izdelkov po spletu. V e-spletni trgovini zadruge lahko kupite opremo za pokrivanje silosov, opremo za baliranje, promocijski material John Deere in gozdarsko opremo. Nudijo tudi bogat nabor otroških igrač, kot so akumulatorska vozila, poganjalci, samokolnice, sani in številne druge igrače, ki so primerne tudi za darila v času božično-novoletnih praznikov. Kliknite na: http://www.sloga.si/sl/shop/e-trgovina/
B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij