PRENOVLJEN ZADRUŽNI DOM V GORENJI VASI

NatisniE-pošta

Z željo po ohranjanju tradicije ter s ciljem, da v 48 11Zadružnem domu potekajo dejavnosti, ki so pomembne tako za zadružnike in zadrugo kot za vaščane, je Loška zadruga v letu 2017 v celoti prenovila Zadružni dom v Gorenji vasi. Z investicijo v vrednosti 1,2 milijona evrov so uredili stanovanjske, poslovne in kletne prostore ter odprli lastno kavarno Ajda. Ob svečani otvoritvi Zadružnega doma v začetku novembra 2017 je Mitja Vodnjov, direktor Loške zadruge, povedal: »Bistveno več prostora smo namenili živilski trgovini, kjer je po novem zastopan celotni proizvodni program Loške mlekarne, Loških mesnin s celotno paleto izdelkov blagovnih znamk Mesnine Bohinja in mesarije Arvaj. Razširili smo tudi domači kotiček, saj želimo povečati prodajo lokalnih dobaviteljev. Nova pridobitev sta tudi dvigalo za najemnike in stanovalce ter ločeno dvigalo za potrebe lokala in trgovine. Vsi prostori v objektu so sedaj dostopni invalidom in mamicam z vozički,« je še poudaril in omenil, da so vsa dela izvajala lokalna podjetja, s čimer želijo dejavnosti zadruge še dodatno vpeti v lokalno okolje.
B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij