ZADRUGA TREBNJE PRENOVILA SEDEM TRGOVIN

NatisniE-pošta

Kmetijska zadruga Trebnje deluje na območju od Žužemberka preko48 9 Trebnjega, Šentruperta, Mirne, Mokronog-Trebelnega in občine Mirne Peči do dela litijske občine, predvsem območja okoli Gabrovke in Dol. Zadruga, v katero je včlanjenih 751 kmetov, ima 184 zaposlenih v 40 enotah. Zadruga je tudi v letu 2017 sledila svojim ciljem skrbnega in odgovornega vlaganja v razvoj in prenovila sedem trgovin. Prenovili so samopostrežno prodajalno v Mokronogu, Šentrupertu, Velikem Gabru, Dobrniču, Žužemberku, na Veliki Loki in v Gabrovki. V trgovinah so v celoti prenovili grafično podobo, razširili ponudbo pekovskega peciva, slaščic ter sadja in zelenjave, s tem pa so se še bolj približali svojim kupcem.
B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij