OTVORITEV KOZOLCA Z LOKALNIMI DOBROTAMI

NatisniE-pošta

Skupno sodelovanje Kmetijske zadruge Rače, Občine Rače - Fram in Mariborske razvojne agencije je48 10 obrodilo sadove in nastal je nov lesen kozolec, ki je obložen z dobrotami lokalnih ponudnikov. Kozolec stoji v mesnici Kmetijske zadruge Rače, ki je znana po ponudbi izključno slovenskega mesa in se ponaša z znakom Izbrana kakovost Slovenije za goveje meso. Tri metre dolg kozolec je delo domačina Gregorja Majeriča. Narejen je iz lesa smreke in jelke po tradicionalni metodi brez vijakov. Na policah kozolca so dobrote več kot petnajstih lokalnih pridelovalcev, med drugim med, vina, jabolčni sok, vložena zelenjava, moke, siri in podobno. Slovesno otvoritev sta obeležila Branko Ledinek, župan občine Rače Fram in Ivan Lenart, direktor Kmetijske zadruge Rače. B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij