KZ PTUJ ODPRL NOV ODKUPNO-PRODAJNI CENTER V GORIŠNICI

NatisniE-pošta

Kmetijska zadruga Ptuj je v novembru 2017 zaključila gradnjo novega odkupno-prodajnega centra v Gorišnici. 48 8Novo zgrajeni objekt je velik 800 kvadratnih metrov, od tega je polovica objekta namenjena trgovski dejavnosti, ki zajema prodajalno in skladišče kmetijskega repromateriala. Druga polovica novega objekta pa je namenjena odkupu kmetijskih pridelkov, zlasti žitaric. Objekt ima tudi 60-tonsko tehtnico. Ob svečani otvoritvi je Marjan Janžekovič, direktor KZ Ptuj, povedal: »Kmetijska zadruga Ptuj je zadružna skupina, v katero spadajo Kmetijska zadruga Ptuj, Zadružna oskrba in Oljarna Fram. Zadruga ima 1035 članov in 140 zaposlenih. Skupaj imamo 39 maloprodajnih enot, od tega 28 s kmetijskim repromaterialom in 11 z živili. Celotna investicija gradnje novega odkupno-prodajnega centra v Gorišnici je znašala 800 tisoč evrov in je ena od dvanajstih novo zgrajenih trgovin, ki smo jih zgradili po letu 2000. Na Ptujskem smo tako z večjimi vlaganji v trgovine zaključili, načrtujemo pa obnovo trgovin na ormoškem področju.«
B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij