SEMINAR O HMELJARSTVU V LAŠKEM

NatisniE-pošta

V Laškem je 7. februarja 2018 potekal tradicionalni 55. Seminar o hmeljarstvu. Ob pestri mednarodni 49 28udeležbi so bile predstavljene novosti o ukrepih iz Programa razvoja podeželja, neposrednih plačilih, zavarovanjih v kmetijstvu in ureditvi sezonskega dela ter ukrepa Sodelovanje.

Predstavljeni so bili stanje in aktivnosti preprečevanja viroidne zakrnelosti v Sloveniji, opisani izzivi varstva hmelja, tehnologija pridelave hmelja in ohranjanja kakovosti pridelka, ohranjanje rodovitnosti tal in pravilno ravnanje s tlemi. Drugi del dogodka je bil namenjen predavanjem o tehnologiji pridelave hmelja in o novih sortah hmelja. Za zaključek je sledilo ocenjevanje piva iz različnih slovenskih sort hmelja. J. P.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij