KATARINA PUNGARČIČ, 22. VINSKA KRALJICA SLOVENIJE

NatisniE-pošta

Nova vinska kraljica Slovenije 2018 je 21-letna Katarina Pungarčič iz Zavrča v Halozah, ki je odraščala49 24 na družinski kmetiji, kjer se že pet generacij ukvarjajo z vinogradništvom, vinarstvom in turizmom. Skrbela bo za promocijo slovenskih vin, vinogradništva in slovenske vinorodne dežele ter doma in v svetu predstavljala slovenski turizem in slovensko kulturno dediščino. Okronana je bila 12. januarja 2018 v Radencih, kjer so zbrane nagovorili in čestitali novi vinski kraljici številni ugledni gostje, med njimi tudi Sonja Anadolli, predsednica uprave Deželne banke Slovenije kot predstavnica generalnega pokrovitelja. I. K.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij