DBS MED NAJUGODNEJŠIMI PONUDNIKI POTROŠNIŠKIH KREDITOV

NatisniE-pošta

Zveza potrošnikov Slovenije je februarja 2018 objavila primerjavo potrošniških kreditov, ki jih ponujajo banke v Sloveniji. V njej se je Deželna banka Slovenije uvrstila na prvo mesto kot najugodnejši ponudnik osebnih kreditov, pri katerih skupni stroški za kredit v višini 3.000 EUR, ki ga odplačate v enem letu, znašajo 136 EUR. Med tri najugodnejše ponudnike se je uvrstila tudi v medbančni primerjavi dolgoročnih potrošniških kreditov. Več o primerjavi stroškov omenjenih kreditov si lahko preberete na spletni strani Zveze potrošnikov Slovenije ali na www.dbs.si/novice. Tako DBS tudi nadalje sledi svoji dolgoletni usmeritvi ponujanja ugodnih bančnih produktov za najširšo populacijo v tretji najbolj obsežni mreži poslovalnic v Sloveniji.
I. K.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij