ZMAGOVALCI NATEČAJA AGROBIZNIS

NatisniE-pošta

49 12V organizaciji časnika Finance in projekta Agrobiznis je 15. februarja 2018 na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani potekala 5. Agrobiznis konferenca. Na konferenci so bili med drugim predstavljeni načrti vlade za razvoj in podporo kmetijski panogi, priložnosti digitalizacije za kmetijstvo, nujnosti prilagajanja na podnebne spremembe. Udeleženci so se seznanili s skrivnostmi uspešne prodaje in izvedeli, kdo je zmagovalec Agrobiznis natečaja. Najpodjetnejša je Kmetijsko-gozdarska zadruga Sloga iz Kranja. Najinovativnejše živilo so hrenovke Alpija z oljčnim oljem ali smetano iz Kmetijske zadruge Tolmin. Najboljši domač izdelek po izboru bralcev Financ je sir Dobra misel iz mlekarne Planika. Podjetju Humko z Bleda pa je bilo podeljeno posebno priznanje za razvoj novih tehnologij za urbano vrtnarstvo. A. J.

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij