VINSKO KLET KRŠKO OBISKAL BARON MOSCON

NatisniE-pošta

49 9Vinsko klet Krško je februarja 2018 obiskala njegova ekselenca baron Moscon s Sevniškimi graščaki, predstavniki Javnega zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti KŠTM Sevnica in drugimi cenjenimi gosti. Obisk je bil namenjen promociji festivala Modra frankinja in absolutnega zmagovalca festivala – Kleti Krško ter predstavitvi novosti tako na festivalu Modre frankinje 2018 kot v Kleti Krško. Člani društva Sevniški graščaki z baronom Mosconom vsako leto obiščejo zmagovalca, da med letom, ko vino še zori v sodih, pregledajo, od kje prihaja najboljše vino, in da se pobliže spoznajo s pridelovalci najboljše frankinje. K. S.

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij