NA TRGU VSE PREPOZNAVNEJŠI SLOGINI ZNAMKI POLONCA IN SLOGINA ŠPAJZA

NatisniE-pošta

49 10Kmetijsko-gozdarska zadruga Sloga iz Kranja v zadnjih letih močno povečuje odkup vseh vrst zelenjave, ki se prideluje na slovenski zemlji. Zadruga razvija in uspešno trži dve lastni blagovni znamki. Pod blagovno znamko »Polonca« trži slovenski krompir, ki ga odkupuje od kmetijskih pridelovalcev na območju celotne Gorenjske in Prekmurja. Krompir skladišči, sortira in pakira v skladišču v Kranju in ga pakiranega vse leto dostavlja v trgovske centre po celotni Sloveniji. Nabor izdelkov blagovne znamke Polonca želi razširiti najprej s ponudbo slovenskega česna in čebule, pozneje pa še z drugo gomoljasto zelenjavo. Slogina špajza je blagovna znamka domačega kotička. Vključuje živila in izdelke slovenskega porekla, ki jih zadruga odkupuje od lokalnih kmetov in ponudnikov ter jih ponuja v svojih trgovinah. Več o ponudbi zadruge si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.sloga.si, o novostih pa vas obveščajo tudi na svojih Facebookovih straneh: https://www.facebook.com/kgzsloga/ in https://www.facebook.com/slogaspajza/.
B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij