KOROŠKA ZADRUGA RAZVIJA PROJEKT »OKUSI KOROŠKEGA PODEŽELJA«

NatisniE-pošta

Koroška kmetijsko-gozdarska zadruga Slovenj Gradec, ki bo letos praznovala 70-letnico organiziranega zadružništva na Koroškem, povezuje 996 kmetov in posluje v treh dolinah, to je v Mislinjski, Dravski in Mežiški dolini, ter v okviru 12 občin na Koroškem. Zadruga iz leta v leto povečuje odkup mleka, živine in lesa ter skrbi za oskrbo kmetov in podeželskega prebivalstva v manjših zaselkih z živili in tehničnim blagom. V sodelovanju s 16 partnerskimi kmetijami v okviru projekta, ki so ga poimenovali »Okusi koroškega podeželja«, širi ponudbo lokalnih izdelkov na policah zadružnih trgovin, prav tako pa želi z lokalno ponudbo živil aktivneje vstopiti v javne zavode in obrate javne prehrane.
B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij