SPLETNI PORTAL ZA CELOVITE INFORMACIJE O UKREPIH ZA INTEGRIRANO VARSTVO RASTLIN

NatisniE-pošta

Integrirano varstvo rastlin pomeni sistematično in načrtno obvladovanje škodljivih organizmov in združuje različne pristope zdravstvenega varstva rastlin v celovit, trajnostno naravnan program, ki temelji na kombinaciji biotičnih, obdelovalno gojitvenih, fizikalnih, biotehničnih in kemijskih načinov varstva rastlin, da bi se zmanjševalo tveganje za gospodarnost kmetijske pridelave ter zdravja ljudi in okolja. Kmetijski inštitut Slovenije je vzpostavil spletni portal z vsebinami integriranega varstva rastlin, ki združuje opise in informacije o škodljivih organizmih posameznih kultur ter ukrepe za zagotavljanje zdravja rastlin s poudarkom na zmanjševanju porabe fitofarmacevtskih sredstev. Na portalu je mogoče tudi spremljati dnevno agrometeorološko napoved, saj je pojav škodljivih organizmov tesno povezan z vremenskimi razmerami. Več na https://www.ivr.si/ B. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij