KATALOG ŽIVIL ZA JAVNO NAROČANJE

NatisniE-pošta

49 6Konec leta 2017 je zaživela enostavna in učinkovita spletna aplikacija za javno naročanje živil – Katalog živil za javno naročanje, ki jo je Gospodarska zbornica Slovenije – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij v sodelovanju s Kmetijsko-gozdarsko zbornico Slovenije in Zadružno zvezo Slovenije pripravila v pomoč javnim zavodom pri pripravi javnih naročil. Namen aplikacije je javnim zavodom poenostaviti pripravo javnih naročil in jih povezati z lokalnimi ponudniki. Javni zavodi z njo prihranijo veliko časa in stroškov, saj jim ponudi pregled ponudbe izdelkov kmetij, zadrug ter kmetijskih in živilskih podjetij. Trenutno je v katalogu vpisanih 76 ponudnikov. Katalog beleži 1.400 vpogledov, 62 javnih naročil pa je bilo že izvedenih preko te aplikacije. Več na https://www.katalogzivil.si/. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij