NOV SPOMINSKI KOVANEC OB SVETOVNEM DNEVU ČEBEL

NatisniE-pošta

Po zaslugi uspešnega sodelovanja Čebelarske zveze Slovenije in Republike 50 45Slovenije smo 20. maja 2018 po vsem svetu prvič praznovali svetovni dan čebel. V Sloveniji se bodo tako ta mesec na različnih lokacijah zvrstili številni dogodki, ki bodo v središče postavili čebele in ozaveščali javnost o njihovemu pomenu za človeštvo. V 12 poslovalnicah Deželne banke Slovenije je od 14. maja 2018 v prodaji nov spominski dvoevrski kovanec z motivom satovja v obliki globusa. Janez Bizjak, avtor spominskega kovanca, je navdih za motiv našel v svetovnem dnevu čebel in svetu čebel. Osrednji motiv na kovancu predstavlja globus v obliki satovja oziroma satovje v obliki globusa. Prazne celice predstavljajo morje, kopno pa je prikazano z zapolnjenimi celicami v satovju. I. K.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij