VIPAVSKA DOLINA MED DESET NAJBOLJ "VROČIH" EVROPSKIH DESTINACIJ LETA

NatisniE-pošta

Znamenita avstralska založniška hiša Lonely Planet, je objavila seznam "Best of Europe - Top 10 Destinations", v katerem predstavlja svoja priporočila za obisk še neodkritih evropskih krajev. Na vrh lestvice so uvrstili italijansko pokrajino Emilija-Romanja, sledijo Kantabrija v Španiji, Frizija na Nizozemskem, Kosovo, Provansa ob francoski sredozemski obali, škotsko mesto Dundee, grški Mali Kikladi, litovska prestolnica Vilna, slovenska Vipavska dolina in glavno mesto Albanije, Tirana. Kot so zapisali v obrazložitvi, je Vipavska dolina primerna za ljubitelje vina in pustolovščin, njene lepote pa je najbolje odkrivati s pomočjo lokalno vodenih kolesarskih tur. Pet glavnih razlogov za obisk Vipavske doline po mnenju Lonely Planeta je: slikovita pokrajina, vrhunska vina, kolesarjenje med vinskimi kletmi, lokalna kulinarika ter aktivnosti na prostem in pod površjem. Po MMC povzela A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij