V DBS SEDAJ AKCIJSKA PONUDBA STANOVANJSKIH KREDITOV S FIKSNO OBRESTNO MERO IN DALJŠO DOBO ODPLAČEVANJA

NatisniE-pošta

V Deželni banki Slovenije so na pobudo strank pripravili posebno akcijo stanovanjskih kreditov s fiksno obrestno mero, ročnost pa podaljšali na 20 let, kar kreditojemalcu omogoča večjo fleksibilnost pri odplačevanju. Za vse, ki prisegate na kredite, vezane na Euribor, imajo v ponudbi akcijske spremenljive obrestne mere. Še več – že tako ugodne fiksne in spremenljive obrestne mere si lahko še dodatno znižate z večjim obsegom sodelovanja z banko. V Deželni banki Slovenije vas vabijo, da jih obiščete v vam najbližji poslovalnici DBS ali pa preverite ponudbo na njihovi spletni strani www.dbs.si. I. K.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij