VINSKA VIGRED V METLIKI

NatisniE-pošta

Med 18. in 20. majem 2018 je v Metliki v starem mestnem jedru potekala tradicionalna 36. Vinska vigred v Metliki. Tridnevni festival vin je privabil številne domače in tuje ljubitelje vrhunskih belokranjskih vin. Praznik nagrajenih vin, belokranjskih dobrot in promocije etnoloških posebnosti in kulturnih dosežkov se je v več kot treh desetletjih močno usidral med slovenske turistične dogodke. Gostje so se lahko naučili peči belokranjsko pogačo, pokušali najboljša belokranjska vina, si ogledali kulinarično razstavo in razstavo domače obrti, dogajanje pa je spremljal pester in raznolik kulturni program. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij