DOBRO OBISKAN GREGORJEV SEJEM

NatisniE-pošta

V organizaciji Kmetijske 50 35zadruge Krka iz Novega mesta je od 9. do 11. marca 2018 letos prvič pri trgovskem centru Qlandia v Novem mestu potekal 24. Gregorjev sejem, ki je prvi večji spomladanski kmetijski sejem v Sloveniji. Na več kakor 24.000 m2 površin se je predstavilo več kot 220 razstavljavcev kmetijske opreme, vrtičkarstva, vinogradništva in sadjarstva iz Slovenije in Hrvaške. Vsako leto je poudarek na lokalno pridelani hrani in dobrotah z domačih kmetij, vodilni temi letošnjega sejma sta bili avtohtone sorte in pasme. Organizator dogodka KZ Krka je z organizacijo sejma zadovoljen, saj beleži rekordno število obiskovalcev. Dogodka se je udeležil tudi Peter Vrisk, predsednik zveze, ki je nagovoril zbrane na slovesni otvoritvi sejma. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij