AJDOVA KAŠA Z GOBICAMI IN TIMIJANOM

NatisniE-pošta

SESTAVINE 4 OSEBE:50 32

– žlica olja
– 200 g gobic
– 100 g ajdove kaše
– ½ čebule
– 30 g masla
– 300 ml jušne osnove ali vroče vode
– dve vejici svežega timijana
– vejica peteršilja
– sol, kajenski poper

 

 

 

 

Priprava:
V vroči naoljeni ponvi popražimo sesekljano čebulo, dodamo na četrtine narezane šampinjone, jih podušimo in dodamo ajdovo kašo. Na hitro pomešamo ter zalijemo z vodo ali jušno osnovo. Dodamo svež timijan ter solimo in popramo. Kuhamo na rahlem ognju 10 minut. Pri serviranju lahko uporabimo svež timijan ter po želji tudi svež peteršilj.50 33

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij