STARŠI SMO NAJPOMEMBNEJŠI

NatisniE-pošta

Imate občutek,50 31 da se vam kar naprej nekam mudi? Je vaš otrok samo sopotnik v teh dirkah? So vam pomembni samo rezultati vašega otroka v šoli, na to, o čem otrok razmišlja, ima rad, pa pozabljate. Potem je čas, da nekaj spremenite. Da se ustavite. Ne govorimo o urah časa. Govorimo o tem, da ga namesto: »Kako je bilo v šoli?« vprašamo kaj drugega. Recimo: »Kakšen je danes tvoj dan, kako se imaš s prijatelji, če bi lahko izbiral, kako bi danes v najbolj norih sanjah preživel dan?« To so vprašanja, ki v odnosu pletejo stik, dajejo otroku sporočilo, mar jim je zame. Pomembno je, da smo pozorni, prisotni, ko se pogovarjamo z otrokom, da imamo z njim očesni stik, da ga zares poslušamo. Pritisk, ki smo ga ustvarili odrasli, otroci doživljajo, kot da ni nikoli dovolj, nikoli dovolj dobro. Njihov občutek je, da so za starše vredni toliko, kot imajo visoke ocene. Tega pa ne želimo. Želimo, da se naš otrok z nami počuti varno.
Svetujeta Albert in Leonida Mrgole, Zavod Vezal

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij