AKTUALNI JAVNI RAZPIS - JUNIJ 2018

NatisniE-pošta

15 milijonov evrov za naložbe v predelavo in trženje kmetijskih proizvodov
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo nov javni razpis za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov. Razpisana nepovratna sredstva so namenjena nadaljnjim naložbam v povečevanje konkurenčnosti živilskopredelovalne panoge in uspešnemu trženju kmetijskih proizvodov. Upravičenci bodo vloge lahko oddali med 4. junijem in 12. septembrom 2018.

15 milijonov evrov za prilagajanje podnebnim spremembam
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je konec marca objavilo nov javni razpis iz naslova podukrepa 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018, namenjene prilagoditvi kmetijskih gospodarstev na podnebne spremembe. Vnos vloge v elektronski sistem in vložitev vloge potekata od 23. aprila 2018 do vključno 18. julija 2018 do 24. ure.

Javni razpis za podukrep 8.4 – Ureditev gozdnih vlak, potrebnih za izvedbo sanacije gozdov
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis za podukrep 8.4 – Ureditev gozdnih vlak, potrebnih za izvedbo sanacije gozdov. Višina razpisanih sredstev znaša do vključno 3 milijone evrov. Upravičenci lahko vloge vlagajo od 23. maja 2016 do zaprtja javnega razpisa, ki bo objavljen na spletnih straneh MKGP.

Javni razpis za podukrep 8.4 – Dela za odpravo škode in obnovo gozda
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis za podukrep 8.4 – Dela za odpravo škode in obnovo gozda. Višina razpisanih nepovratnih sredstev znaša do vključno 700.000 evrov. Vnos vloge v elektronski sistem in vložitev vloge potekata od 25. junija 2016 do datuma zaprtja javnega razpisa, objavljenega na spletni strani MKGP.

2. javni razpis za ukrep Odpravljanje zaraščanja na kmetijskih zemljiščih
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v Uradnem listu RS 30. marca 2018 objavilo 2. javni razpis za ukrep Odpravljanje zaraščanja na kmetijskih zemljiščih. Vlaganja v odpravljanje zaraščanja na kmetijskih zemljiščih pomenijo ponovno vzpostavitev kmetijske pridelave na teh zemljiščih s ciljem povečati samooskrbo s hrano v Sloveniji. Vložitev vloge poteka od 16. aprila 2018 od 9. ure do zaprtja javnega razpisa.

2. javni razpis za podukrep 4.3: Operacija Gradnja namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo 2. javni razpis za podukrep 4.3: Operacija Gradnja namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom. Predmet javnega razpisa je podpora za naložbe v gradnjo namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom. Vnos vloge v elektronski sistem in vložitev vloge potekata od 30. aprila 2018 do vključno 31. avgusta 2018 do 24. ure.

Javni razpis iz naslova podukrepa 4.3: Operacija Tehnološke posodobitve namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis iz naslova podukrepa 4.3: Operacija Tehnološke posodobitve namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom. Predmet javnega razpisa je podpora za naložbe v tehnološke posodobitve namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom, brez namakalne opreme oziroma ureditev vodnega vira. Vnos vloge v elektronski sistem in vložitev vloge potekata od 7. maja 2018 do vključno 31. avgusta 2018 do 24. ure.

Več informacij za zgoraj navedene razpise dobite na: https://www.program-podezelja.si/sl/javni-razpisi ali http://www.mkgp.gov.si/si/javne_objave/javni_razpisi/.

Objava javnega razpisa za problemska in obmejna območja
Slovenski regionalno razvojni sklad je v Uradnem listu RS, št. 29 z dne 26. aprila 2018, objavil javni razpis za ugodna razvojna posojila začetnim podjetniškim projektom na problemskih območjih z visoko brezposelnostjo in obmejnih problemskih območjih. Roki za oddajo prijav so: 31. maj 2018, 13. julij 2018, 31. avgust 2018, 28. september 2018 in 31. oktober 2018.
Več informacij na: http://www.regionalnisklad.si/uploads/datoteke/1__jr_bp2_kon%C4%8Dno_%C4%8Distopis.pdf

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij