OBČNI ZBOR KAPITALSKE ZADRUGE

NatisniE-pošta

V Ljubljani je aprila 2018 potekal redni letni občni zbor Kapitalske zadruge. Na njem so članice izvolile nove organe upravljanja in nadzora zadruge. Za predsednika upravnega odbora Kapitalske zadruge je bil izvoljen Peter Vrisk, podpredsednik je Ivan Kure, člani upravnega odbora pa so postali Danica Ramšak, Mitja Vodnjov, Tjaša Prinčič, Marjan Hergan, Ivan Rajšp, Samo Mohorčič, Janko Stojkovič in Jožef Bračko. Nadzorni odbor zadruge bo vodil Marjan Janžekovič, podpredsednik je Matej Biščak, člani pa so Anton Kuzman, Jože Strgar in Marjan Colja. Članice so se seznanile s poročilom o delu upravnega in nadzornega odbora, potrdile letno poročilo Kapitalske zadruge za leto 2017, sprejele sklep o dodelitvi nerazdelnega kapitala Kapitalske zadruge in sprejele spremembo pravil Kapitalske zadruge. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij