MEDNARODNA ZADRUŽNA KONFERENCA V MAKEDONIJI

NatisniE-pošta

V Strumici50 9 v Makedoniji je 21. in 22. aprila 2018 potekala mednarodna zadružna konferenca na temo »Skupaj zgradimo zadružno skupnost«, kjer so sodelovale zadružne zveze Slovenije, Hrvaške, Srbije, Vojvodine in Poljske. Zadružna zveza Slovenije je predstavila zadružno organiziranost v Sloveniji. Namen konference je bil okrepiti zadružno obliko organiziranja v Makedoniji in poudariti pomen zadrug za uspešen razvoj kmetijstva v regiji. Prisotni so podpisali tudi deklaracijo o sodelovanju zadružnih zvez na Balkanu, s katero želijo okrepiti medsebojno sodelovanje, razvijati zadružništvo ter deliti medsebojne izkušnje in znanje. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij