MEDNARODNI KMETIJSKI SEJEM V NOVEM SADU

NatisniE-pošta

Med 50 715. in 21. majem 2018 je v Novem Sadu v Srbiji potekal 85. Mednarodni kmetijski sejem, ki sodi med največje sejme v jugovzhodni Evropi. Na sejmu se je predstavilo več kot 1500 razstavljavcev, poleg predstavitvenega programa so potekali tudi dražba živine, razstava kmetijske mehanizacije, predstavitev ekološkega kmetovanja, poslovna srečanja B2B in zabavni dogodki.

 

 

Otvoritve sejma se je udeležil tudi Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije. 50 8V okviru sejma je potekalo srečanje s predstavniki zadružnih zvez Zahodnega Balkana, ki v uspešnem delovanju slovenskega zadružništva vidijo usmeritve za razvoj zadružništva tudi v njihovih državah. Pred sejmom pa so se predsedniki zadružnih zvez Zahodnega Balkana sestali z Vukom Radojevićem, pokrajinskim sekretarjem za kmetijstvo, vodno gospodarstvo in gozdarstvo Avtonomne pokrajine Vojvodine, in njegovimi sodelavci.
A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij