DBS NAJ POSLOVNA BANKA ZA MIKROPODJETNIKE IN ESPEJE 2018

NatisniE-pošta

Revija Moje finance je letos prvič na podlagi analize izbrala naj poslovno banko za mikropodjetnike in espeje. Pri uvrstitvi bank in hranilnic so upoštevali 14 storitev, ki so jih razvrstili v štiri kategorije – naj osnovni bančni paket, naj poslovno posojilo, naj limit in naj depozit. Deželna banka Slovenije je v skupinski razporeditvi zasedla prvo mesto in tako postala naj poslovna banka za mikropodjetnike in espeje 2018, kar potrjuje, da DBS sledi svoji dolgoletni usmeritvi ponujanja ugodnih bančnih produktov. Več o analizi lahko preberete v reviji Moje finance ali na www.dbs.si/novice. I. K.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij