ZELENJAVNA VERIGA Z NOVIM VODSTVOM

NatisniE-pošta

Konec marca 2018 so se v Ljubljani sestali partnerji zelenjavne verige in za obdobje 2018–2020 za predsednika odbora imenovali Branka Majeriča in za podpredsednico Patricijo Pirnat. Govorili so tudi o aktualni problematiki na področju zelenjave, izrazili skrb zaradi določb o spremembah Zakona o kmetijstvu, ki uvaja odkup samo na podlagi pogodbe, ter pozvali Agencijo RS za kmetijske trge in razvoj podeželja k tolmačenju obvestila o proizvodno vezanih plačilih, ki so ga prejeli pridelovalci zelenjave. M. A.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij