ODNOS SLOVENSKE POLITIKE DO DRŽAVNIH KMETIJSKIH ZEMLJIŠČ

NatisniE-pošta

Ob50 3močna enota KGZS Ptuj je v sodelovanju s Kmetijsko-gozdarsko zbornico Slovenije, Zadružno zvezo Slovenije, Sindikatom kmetov Slovenije in Društvom podeželske mladine Spodnjega Podravja organizirala okroglo mizo z naslovom »Odnos slovenske politike do državnih kmetijskih zemljišč«, ki je bila v začetku aprila 2018 na Ptuju. Na njej je sodeloval tudi predsednik zveze, ki je poudaril pomen ohranjanja kmetijskih zemljišč za pridelavo hrane ter se zavzel za večje spodbujanje lokalne pridelave hrane in ustrezno ureditev kmetijske zemljiške politike, ki bo omogočala razvoj slovenskih kmetij. Na okrogli mizi so sprejeli številne predloge rešitev za prenovo kmetijske zemljiške politike. A .J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij