VINOEURO2018 SLOVENIJA

NatisniE-pošta


V Murski Soboti se je v začetku junija zaključilo Evropsko prvenstvo vinarjev v nogometu, ki ga je letos gostila Slovenija. 51 46Prestižen naslov je osvojila ekipa Slovenije in postala evropski prvak. Drugo mesto je zasedla ekipa iz Nemčije, tretji pa so bili tekmovalci iz Češke. Tekmovanje se je odvijalo na treh lokacijah v Goriških Brdih, Mariboru in Murski Soboti. V okviru tekmovanja je potekal tudi prvi VinoEvroFestival – mednarodni festival vina in kulinarike, ki je obiskovalcem predstavil odlična slovenska vina in kulinariko ter vina vinarjev, članov vinskih nogometnih reprezentanc gostujočih držav. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij