VRH KMETIJSKIH IN ŽIVILSKIH PODJETIJ

NatisniE-pošta

V Ljubljani je 15. junija 2018 potekal 18. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij, ki ga je organizirala GZS – 51 42Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij. Na njem so udeleženci govorili o poslovanju slovenske živilskopredelovalne industrije in o njenem razvojnem potencialu, trendih v trgovini, kje se skrivajo potenciali slovenskega potrošnika, se seznanili s prikazom demografskih gibanj in gibanj na trgu dela ter govorili o tem, da uspeh zagotavljajo ljudje. Ob koncu srečanja je potekala tudi 10. slavnostna podelitev nagrad Ecotrophelia Slovenija 2018. Zmagovalec letošnjega natečaja je izdelek Mousse – Have, ki bo Slovenijo zastopal na evropskem tekmovanju v Parizu, drugo mesto je pripadlo izdelku Olivenaise, tretje mesto pa Zelenemu rženku. Podeljeno je bilo tudi priznanje za najbolj inovativno embalažo, ki ga je prejel izdelek Vitalni korenjak. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij