SODELOVANJE IN POVEZOVANJE KMETOV IN KMETIJSKIH ORGANIZACIJ

NatisniE-pošta

V okviru projekta Agrobiznis je sredi junija 2018 v Ljubljani potekal posvet z naslovom Sodelovanje in povezovanje kmetov in kmetijskih organizacij. Udeležence posveta je nagovoril tudi Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, ki je poudaril, da so zadruge dober primer sodelovanja kmetov, in pohvalil dobro sodelovanje z vsemi pomembnejšimi nevladnimi organizacijami v Sloveniji. V okviru okrogle mize, katere namen je bil predstaviti možnosti za sodelovanje kmetij, zadružnih vinskih kleti in lokalnega okolja za boljše trženje turističnih destinacij, so svoja razmišljanja predstavili tudi direktorji zadrug Vinakras Sežana, Kleti Brda in Kmetijsko-gozdarske zadruge Škofja Loka.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij