SEMENARNA LJUBLJANA NA SEJMU AGRA

NatisniE-pošta

Semenarna Ljubljana bo s svojo ponudbo prisotna na dveh lokacijah sejma AGRA. Večji, razstavni in prodajni prostor bo v hali B, takoj pri vhodu v halo. Tukaj boste lahko kupili semena avtohtonih slovenskih sort, tudi domač semenski česen, okrasne čebulice, semena za jesensko setev, semena za zeleno gnojenje, semena medovitih rastlin, zelišč, eksotična semena, semena na traku in BIO semena. Na voljo bodo tudi semena travnih mešanic, saj je september idealen čas tudi za obnovo travnate površine ali pa za novo setev trave. Našli boste tudi aktualna gnojila za vrt in sredstva proti škodljivcem. Ko se boste sprehajali po sejmu, nas boste našli tudi pri šoli Rakičan, kjer imajo velik pokazni vrt. Poleg vrta bomo v manjšem šotoru ponujali sadike in semena rastlin, ki si jih boste ogledali na vrtu. Poskrbljeno bo tudi za mlajše otroke, saj bodo imeli na voljo kotiček za risanje. V času sejma nudimo sejemski popust na vse izdelke v prodaji. Vabljeni!
Semenarna Ljubljana
www.semenarna.si

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij