TRADICIONALNO ODPRTJE VRAT NA SELEKCIJSKO-POSKUSNEM POLJU NA PTUJU

NatisniE-pošta

Strokovnjaki Semenarne Ljubljana smo letos po največjem vrtu v Sloveniji popeljali že okoli 500 obiskovalcev. 51 33Na ogled je več kakor 1.000 vzorcev, med njimi vse vrtnine, cvetlice in zelišča, vzgojeni iz semena, ki je na voljo v semenskih vrečicah Semenarne Ljubljana, s poudarkom na avtohtonih in udomačenih sortah. Ogledi vrta so potekali po načrtih, letos prvič po vseh letih, kar se srečujemo na Ptuju na tem dogodku, pod dežniki. Obiskovalce je predvsem zanimalo naše delo pri širitvi ponudbe, tako slovenskih starih sort kot tudi novih in eksotičnih rastlin.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij