AKTUALNI JAVNI RAZPISI - September 2018

NatisniE-pošta

15 milijonov evrov za naložbe v predelavo in trženje kmetijskih proizvodov
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo nov javni razpis za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov. Razpisana nepovratna sredstva so namenjena nadaljnjim naložbam v povečevanje konkurenčnosti živilskopredelovalne panoge in uspešnemu trženju kmetijskih proizvodov. Upravičenci lahko oddajo vloge med 4. junijem in 12. septembrom 2018.

Javni razpis za podukrep 8.4 – Ureditev gozdnih vlak, potrebnih za izvedbo sanacije gozdov
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis za podukrep 8.4 – Ureditev gozdnih vlak, potrebnih za izvedbo sanacije gozdov. Višina razpisanih sredstev znaša do vključno 3 milijone evrov. Upravičenci lahko vloge vlagajo od 23. maja 2016 do zaprtja javnega razpisa, ki bo objavljen na spletnih straneh MKGP.

Več informacij za zgoraj navedena razpisa dobite na: https://www.program-podezelja.si/sl/javni-razpisi ali http://www.mkgp.gov.si/si/javne_objave/javni_razpisi/.

Objava javnega razpisa za problemska in obmejna območja
Slovenski regionalno razvojni sklad je v Uradnem listu RS, št. 29 z dne 26. aprila 2018, objavil javni razpis za ugodna razvojna posojila začetnim podjetniškim projektom na problemskih območjih z visoko brezposelnostjo in obmejnih problemskih območjih. Roka za oddajo prijav sta: 28. september 2018 in 31. oktober 2018.
Več informacij na: http://www.regionalnisklad.si/.

Javni razpis za predfinanciranje razvojnih projektov in projektov kmetijskih gospodarstev
Slovenski regionalno razvojni sklad je v petek, 27. julija 2018, v Uradnem listu RS objavil Javni razpis za predfinanciranje razvojnih projektov in projektov kmetijskih gospodarstev – PF1/PF2 2018, namenjen hitrejši in učinkovitejši izvedbi projektov, ki so bili uspešni na razpisih za evropska sredstva iz programskega obdobja 2014–2020. Za gospodarske družbe in zadruge je namenjenih 2.000.000 evrov sredstev, za neprofitne organizacije 3.000.000 evrov in za kmetijska gospodarstva 2.000.000 evrov. Posojila se dodeljujejo izven pravil državnih pomoči. Prvi razpisni rok je 3. september 2018. Več informacij na: http://www.regionalnisklad.si/.

Javni razpis za dodeljevanje posojil kmetijskim in gozdarskim projektom
Slovenski regionalno razvojni sklad je v petek, 27. julija 2018, v Uradnem listu RS objavil Javni razpis za dodeljevanje posojil kmetijskim in gozdarskim projektom – A 2018, ki je namenjen spodbujanju investicijskih projektov na področju primerne kmetijske pridelave, vključno z namakalnimi sistemi, ter spodbujanju projektov kmetijske predelave in trženja kmetijskih proizvodov ter projektov v gozdarstvu. Razpisanih je 6.000.000 evrov ugodnih posojil, do porabe sredstev. Roka za oddajo vlog sta: 15. oktober 2018 in 26. november 2018. Več informacij na: http://www.regionalnisklad.si/

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij