MARKO ROZMAN, NOVI PREDSEDNIK UPRAVE DBS

NatisniE-pošta

Konec julija je vodenje Deželne banke Slovenije prevzel Marko Rozman, univ. dipl. ekonomist, ki se je banki pridružil51 6 že leta 2003, pred prevzemom vodenja banke pa je opravljal različne naloge, nazadnje je bil v banki direktor sektorja uravnavanja tveganj. Je človek, ki je svojo poklicno pot začel in zgradil v Deželni banki Slovenije. Banko zelo dobro pozna, tako njene prednosti, priložnosti in tudi tveganja, zato bo lahko s svojim znanjem in izkušnjami prispeval k uspešnemu razvoju banke v prihodnje. S. V.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij