ZADRUGE NA SEJMU AGRA

NatisniE-pošta

Letošnji 56. Sejem AGRA, ki bo potekal med 25. in 30. avgustom 2018 v Gornji Radgoni, želi med drugim izpostaviti pomen mladih kmetov, podeželske mladine, nujnost generacijske pomladitve, poudarja prednosti hrane iz naše bližine, pomen digitalizacije, inovativnosti, znanja in povezovanja, trajnostnega kmetovanja in gospodarjenje z gozdovi. Zadružna zveza Slovenije in zadruge članice se na njem predstavljamo tudi letos. Na našem razstavnem prostoru v hali B bomo prikazali dejavnosti zadrug s sloganom »Zadruge soustvarjamo trajnostno družbo«. Zadruge članice Zadružne zveze Slovenije bodo na ogled in v pokušino ponudile mlečne in mesne izdelke, zelenjavo in sadje ter vino zadružnih vinskih kleti. V hali B bodo razstavljali tudi Deželna banka Slovenije, Časopisno-založniška družba Kmečki glas, Semenarna Ljubljana in drugi.
V sredo, 29. avgusta 2018, bo tradicionalni dan slovenskih zadružnikov s svečano podelitvijo priznanj zaslužnim zadružnikom in zadrugam, ki se bo začela ob 10 uri v dvorani 1. Podelitve se bodo udeležili številni ugledni gostje, med njimi Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta RS.

Vabimo vas, da nas v času sejma obiščete na zadružnem razstavnem prostoru v hali B. A. J.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij