Kulinarične in rokodelske pustolovščine v Pomurju

NatisniE-pošta

Dežela ob Muri poleg svoje posebne kulinarične ponudbe popotnika ali kolesarja vabi na pustolovščine, povezane z rokodelstvom, kulinariko in tradicionalnimi dogodki.
Tako lahko obiščete medičarstvo in si ogledate zanimive lectarske izdelke, pridelavo goričkega sira, pletenje iz ličja ali se podate na eno od mnogih tradicionalnih prireditev, ki jih v tem delu Slovenije ne manjka. Za obisk pri rokodelcih oziroma obrtnikih se obrnite na Center za zdravje in razvoj Murska Sobota, ki v pomurski regiji promovira zdravo, naravi prijazno in lokalno tradicionalno ponudbo ter skrbi tudi za promocijo lokalnih, tradicionalnih in zdravju prijaznih izdelkov. Več na www.czr.si.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij