Markiz Goriških Brd šampion v Gornji Radgoni

NatisniE-pošta

 

Markiz je vrhunsko vino iz sušenega grozdja sort rebule in chardonnaya, ki je na letošnjem ocenjevanju Vino Slovenija v Gornji Radgoni pridobilo naziv šampiona za likerska vina. Enolog iz vinske kleti Goriška Brda Darinko Ribolica je Markiza opisal takole: »V aromi prevladujejo rozine, cvetica pa odkriva suho sadje z izstopajočimi marelicami.« Markiz je sladko vino izbranih grozdnih jagod in kot tako še najbližje sladkobnih užitkov željni ženski duši. Vino vas bo očaralo s svojo zlato rumeno barvo, omamnim eksotičnim vonjem in zapeljivim sladkim okusom. Vino Markiz priporočamo poleg palačink z marmelado, marelične krostate, jabolčnega zavitka, pečenih jabolk in panacotte s kakijevim prelivom.
Foto markiz : arhiv Vinska klet Goriška Brda
 »Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij