Kdaj obrodijo sadovi v odnosih?

NatisniE-pošta

Partnerstvo in družina
Svetujeta dr. Albert Mrgole, psiholog, sociolog, družinski terapevt in imago partnerski terapevt, ter Leonida Mrgole, direktorica Zavoda Vezal, refleksoterapevtka in imago edukator.
 
Jesen je čas trgatve. Ne obrodi samo grozdje. Z dreves pobiramo sadeže, s polja pridelke in zemljo pripravimo na zaslužen počitek. Kako je s tem v odnosih? Velikokrat slišimo, da ne slišimo partnerja, velikokrat se pritožujemo, da nismo slišani. Obstajajo načini, kako poslušati in ustaviti svoje filme. Kadar zares damo občutek, da smo slišali partnerja in ga razumeli, potem lahko žanjemo sadove svojega dela. Naš partner postane zadovoljen, ne kritizira več in se ne pritožuje, sami pa postanemo bolj sproščeni in srečni. Lahko odpočijemo svoje misli in se znebimo strahov. Velikokrat s seboj nosimo prepričanje, da so stvari take, kot so, drugega ne moremo spremeniti. Obstaja pa možnost, da začnemo s spremembami pri sebi. Poskusite. Začudeni boste nad rezultatom. Ena pot je, da si privoščite in en dan samo opazujete, kaj cenite pri svojem partnerju ali kaj vam je všeč. Postali boste nežnejši in prizanesljivejši do okolja. Na drugi strani pa vas čakajo čudoviti rezultati. Žetev zelo zdravega pridelka med vama.

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij