Milki nova blagovna znamka za otroke in mlade

NatisniE-pošta

Konec letošnjega poletja so Pomurske mlekarne dale na trg novo blagovno znamko Milki. Izdelki so namenjeni otrokom in mladim, na policah pa najdete mleko in čokoladno mleko, pudinge, kreme in topljeni sirček. V prihodnosti se bodo tem proizvodom priključili še drugi, zastavljeni plani so zelo ambiciozni. Znamka je narejena tudi za tujino, prav temu je pripisati ne čisto slovensko ime. Izdelke blagovne znamko Milki začenjajo spoznavati v Bosni in Hercegovini, na Madžarskem in v Makedoniji. Z rojstvom blagovne znamke Milki so Pomurske mlekarne začele pisati novo poglavje v svojih razvojnih programih in si zastavile cilj postati proizvajalec otroške hrane.
Bernardka Hlebič, direktorica Pomurskih mlekarn
 

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij