Sušenje sadja in vrtnin

Najstarejši način sušenja sadja je sušenje na soncu. Sadje lahko sušimo tudi v pečici ali posebnih sušilnih strojih. Več o sušenju sadja (sliv, jabolk, hrušk, marelic, borovnic, fig in grozdja) ter vrtnin (korenja, graha, čebule, peteršilja, špinače, zelja, krompirja in stročjega fižola) si lahko preberete v knjižici z naslovom »Sušenje sadja in vrtnin« Darje Škof. Knjigo lahko naročite po tel. 01 427 52 06.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij