Pohodniki najlepše doživijo Pomurje

NatisniE-pošta

Nordijska hoja je v zadnjem času zelo razširjena oblika vadbe na prostem. Ne samo, da smo na svežem zraku, za ukvarjanje z njo potrebujemo le dobro obutev in palice za nordijsko hojo, kar je tudi s finančnega vidika zelo pozitivno. Dodatno lepoto in čar lahko pohodnik doživi v celovitem dogodku v okviru turistične ponudbe. Pohodnik, ki na poti vidi nekaj kulturne dediščine, spozna naravne znamenitosti, okusi lokalno kulinariko in se še rekreira, bo zagotovo zadovoljen. Več o turistični ponudbi pohodništva in nordijske hoje na www.hiking-biking.net.
Besedilo mag. Silva Nemeš, Center za zdravje in razvoj Murska Sobota
fotografija: Aleš Fevžar

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij