Kam za martinovo?

NatisniE-pošta

Vinska klet Krško vas vabi na dneve odprtih vrat, ki bodo v soboto in nedeljo, 12. in 13. novembra 2011, ko vas bodo ob 11. in ob 15. uri popeljali po čudoviti največji cvičkovi grajski vinski kleti. V Brdih bodo martinovali od 11. do 13. novembra 2011 v Vipolžah, Šmartnem, Dobrovi in Medani. Vinska klet Vipava 1894 bo pripravila martinovanje v petek in soboto, 11. in 12. novembra 2011, v restavraciji Vipavski hram. Letošnje martinovanje v Beli krajini, ki je med največjimi v Sloveniji, bo potekalo v petek in soboto, 11. in 12. novembra 2011,v ogrevanem šotoru na Majerju v Črnomlju. Mlado vino pa boste lahko pokusili tudi na tradicionalnem martinovanju na metliškem gradu 11. novembra 2011. Na martinovo 11. novembra ob 11. uri bodo vina Kleti Pesnica prisotna v Mariboru na Trgu svobode, dan pozneje pa bo potekalo praznovanje pred kletjo Pesnica. V Ormožu se v času martinovanja predstavijo vinogradniki, ki s svojim vinom sodelujejo v Turnirju šipona.
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij