Galantes – zgodba štajerskega zvončka

NatisniE-pošta

Klet Pesnica, ki spada pod okrilje Zveze zadrug Maribor razvija blagovno znamko vin Galantes, ki izvirajo iz latinskega imena za zvonček (galantus). Predstavljamo vam vino Galantes, ki je zvrst sestavljena iz skrbno izbranega renskega rizlinga, belega pinota, chardonaja in zelenega silvanca. »Vino je sveže, dišeče, mlado vino, ki ga odlikuje pitnost, z dovolj poudarjeno aromo in harmonijo, ki je tesno povezana z izvirno idejo o Galantesu in sloganom »Vina kot pomlad«, s katerim se klet predstavlja kupcem.
 
Letnik 2011 je poln pričakovanja in s prvo polnitvijo Galantesa, bomo to radovednost zagotovo potešili. Verjamem, da bodo prve ocene vzpodbudne, saj ga v kleti skrivamo še več.« o vinu pravi Milivoj Trstenjak, enolog kleti Pesnica. Vino Galantes se lepo druži z mesnimi jedmi, predvsem perutnino, lepo se poda k divjačini, skoraj nenadomestljiv pa je pri suhometur_gal2.jpgsnatih narezkih. Primerno ohlajen in postrežen ljubitelje vin ne razočara.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij