Knjiga "Umno kletarstvo"

Knjiga »Umno kletarstvo« Pri založbi Avrora je na pobudo Vilija Gombača izšel ponatis knjige Umno kletarstvo avtorja dr. Josipa Vošnjaka iz leta 1873. Knjiga je prvi pravi slovenski priročnik za vinogradništvo, v katerem izvemo vse o pripravi vinograda, kleti, sodih, orodju, kemiji v vinu, boleznih vin, poboljšanju vin in vinskih sortah. Vsebuje opis vinskih sort na Kranjskem in pridelavo vin v tujini. Knjiga je kulturnega in zgodovinskega pomena, saj govori o bogati tradiciji slovenskega vinarstva.

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij